Bonari.fi

Mikä on ostohyvitys?

Bonari.fi on kotimainen ostohyvitys- eli cashback-sivusto. Palvelun toimintaidea on hyvin yksinkertainen. Bonari.fi-verkkopalvelussa on listattuna satoja erilaisia verkkokauppoja, joista ostamalla ja tilamaalla saa rahaa takaisin.

Kuinka kaikki toimii?

Bonari.fi-verkkopalvelulla on kumppaneina useita satoja verkkokauppiaita. Verkkokauppiaat maksavat Bonari.fi-palvelulle siitä, että me tuomme asiakkaita heidän kauppaansa. Me puolestamme maksamme ostohyvitystä asiakkaille, jotka tekevät ostoksensa Bonari.fi-palvelun kautta.

Mistä ostohyvitys maksetaan?

Ostohyvitys maksetaan kaikista verkko-ostoksista, jotka tehdään Bonarin kautta. Hyvityksen suuruus vaihtelee eri verkkokauppiaiden kesken. Osa kauppiaista maksaa kiinteän euromääräisen summan (esimerkiksi 8,5€/varaus), osa prosenttiosuuden ostosten loppusummasta (esimerkiksi 11,5 %) ja osa näiden yhdistelmän (esimerkiksi kiinteä 2€ + 4,5 % ostosten loppusummasta).

Bonari.fi-palvelusta voi saada parhaimmillaan jopa kymmeniä prosentteja ostohyvitystä. Hyvitysten lisäksi meillä on usein saatavilla alennuskoodeja eri verkkokauppoihin, joilla säästöä kertyy entistä enemmän.

Mukana on muun muassa matkatoimistoja, vaatekauppoja, meikkejä, kauneudenhoitoa, lehtitilauksia, kodin elektroniikkaa, leluja ja paljon muuta. Tunnetuimpina kumppaneina ovat Apple, Hotels.com, CDON, SOKOS, Nelly ja Zalando. Verkkokauppavalikoima on valtava ja kasvaa joka päivä suuremmaksi.

Kuinka saan ostohyvitystä?

Ensimmäiseksi sinun on liityttävä Bonari.fi-palvelun käyttäjäksi. Liittyminen on täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Kun haluat ostaa verkkokaupasta, kirjaudu ensin Bonari.fi-palveluun. Etsi tämän jälkeen verkkokauppa palvelusta ja siirry verkkokauppaan Bonari.fi-palvelussa olevan linkin kautta. Järjestelmämme tunnistaa sinut automaattisesti siirtyessäsi verkkokauppaan. Tee ostokset normaalisti verkkokaupassa. Odota, että ostohyvitys kirjautuu Bonari.fi-tilillesi. Ostosten kirjautuminen voi kestää vajaasta tunnista muutamaan päivään.

Bonusta maksetaan myös siitä, että suosittelet palvelua ystävillesi, tutuillesi tai esimerkiksi blogisi lukijoille. Maksamme 1€ bonuksen jokaisesta suosittelusi kautta liittyneestä uudesta käyttäjästä. Tämän lisäksi saat 4 % suosittelusi kautta liittyneen käyttäjän ansaitsemasta ostohyvityksestä, nyt ja aina. Suosittelulinkki löytyy hallintapaneelista ja antamalla sen ystävällesi, saat kyseiset bonukset, kun ystäväsi liittyy palveluun.

Näiden lisäksi voit suositella jotakin tiettyä verkkokauppaa. Verkkokaupan suosittelu onnistuu kirjautumalla palveluun ja menemällä Bonarissa verkkokaupan esittelysivulle. Suosittelulinkki löytyy kyseiseltä sivulta. Esimerkiksi jos ystäväperheesi on lähdössä matkalle ja he käyttävät siihen 1000 euroa ostamalla matkan suosittelulinkkisi kautta, ansaitset 60 euroa ostohyvitystä.

Liity nyt Bonari.fi-palveluun ja kerää ostohyvitystä verkko-ostoksista.


Liity tästä