Bonari.fi

Inkeroisten Terho

Rahaa kerätty 200€

Haluatko tukea joukkuetta? Klikkaa alla olevaa painiketta ja tee ostoksia verkkokaupoissa. Jokainen ostosi kerryttää bonusta, jonka maksamme rahana seuralle.

Näin Sporttitili toimii

Valitse sponsoroitava
urheiluseura

Tee ostoksia verkkokaupoissa

Seura saa sponsoritukea
automaattisesti

Esimerkkitapaus

Urheilujoukkue kertoo Sporttitilistään pelaajien vanhemmille lähettämässään sähköpostissa. Erään pelaajan perhe on lähdössä Kreetalle ja he haluavat varata hotellin suositun Hotels.com -palvelun kautta. Perheen isä menee seuran Sporttitili-sivulle, jossa hän klikkaa joukkueen painiketta, jotta ostojen bonukset kirjautuvat joukkueen Sporttitilille. Tämän jälkeen isä etsii Hotels.com kaupan Bonarista, siirtyy kauppaan klikkaamalla "Kauppaan" -painiketta ja tekee hotellivarauksensa normaalisti.

Valitun hotellin hinta viikolta koko perheelle on 425€. Urheiluseura saa Sporttitilinsä kautta tehdystä ostosta tukea 5,5% oston summasta, joten joukkueen Sporttitilille kirjautuu automaattisesti 23,36€. Ilman mitään lisäkustannuksia, perheen maksaessa hotellista saman hinnan kuin maksaisi muutenkin!

Lisätietoa Sporttitilistä ja bonuksista

Seuran tiedot

Seuran nimi Inkeroisten Terho
Seuran Y-tunnus / yhdistysrekisterinumero 0206985-3
Yhteyshenkilö Visa Sippu
Liittynyt 04.08.2017 17:19:47
Tuotto 200 €
Seuran esittely Jo reilun 100 vuoden ajan on Inkeroisten Terhosta löytynyt tarmokkaita jäseniä, innokkaita urheilijoita, innostuneita ohjaajia sekä idearikkaita hallituksen jäseniä. Seuran toiminta on ollut kyläläisiin vetoavaa liikuntakasvatus- ja kulttuurityötä. Ohjelmaa on ollut eri urheilumuodoista näyttämölle, tanssilavalta talkoisiin ja lasten harjoituksista aikuisten toimintaan.

Inkeroisten Terho tarjoaa kaikenikäisille jäsenilleen sekä myös muille liikkujille monipuolisia liikunta- ja urheilumahdollisuuksia. Kuluneenakin vuonna tapahtumia on ollut niin talvella kuin kesällä sekä hiihdossa, suunnistuksessa että yleisurheilussa.
Linkki seuran Sporttitili-sivulle

Sporttitilin tapahtumat

Löydettiin 1 osto
Oston summa Maksettava bonus Aika Oston tila
0,00 € 200,00 € 04.08.2017 17:19:48 Hyväksytty